Pompa de spalat cu presiune

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre


Noua gamă de aparate de spălat cu presiune

Aparatele noastre de spălat sub presiune oferă calitatea și operarea intuitivă la care vă așteptați de la Husqvarna. Fiecare model este optimizat pentru performanță maximă de curățare și este proiectat pentru o experiență de utilizare excelentă. Funcțiile de rotire inteligente, conexiunile rapide, pompele din metal durabile, roțile cu putere mare de tracțiune și lungimile generoase de furtun sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici care vă ajută să obțineți un rezultat perfect. 

Puterea apei cu precizie și eficiență

Aparatele noastre de spălat cu presiune oferă calitatea și operarea intuitivă la care vă așteptați de la Husqvarna. Obțineți un aspect curat și proaspăt pentru vehiculele, mobilierul de grădină, pereții sau terasa dvs. cu aparatul de spălat sub presiune Husqvarna care este pregătit să curețe aproape orice spațiu în aer liber unde s-au adunat praful și murdăria.Adăugați o gamă completă de accesorii și veți avea întotdeauna control deplin asupra lucrului. Dacă ne cunoașteți, știți că nu putem accepta altceva și suntem siguri că același lucru este valabil și pentru dvs.
Gama completă toate aparatele de spălat sub presiune Husqvarna au fost construite pentru performanță maximă de curățare și durabilitate ridicată. Experiența utilizatorului a fost gândită atent și cu un scop clar, aparatele fiind prevăzute cu lungimi generoase de furtun, conexiuni rapide și funcții de rotire care împiedică încurcarea furtunului.

Suport clienti ZILNIC INTRE ORELE 08:00-16:00

0754556642 0362415318 office@ursamaresighet.ro
sc-ursamare-srl.mailchimpsites.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!